Мијатовић: Живковић је најталентованији Србин!

Само му треба време после свега у Партизану! “Будите стрпљиви“, поручује легендарни нападач који хвали и Лазара Марковића...

Фудбал 19.10.2016 | 12:00
Мијатовић: Живковић је најталентованији Србин!
Српски спринтери на тесту у Португалији. Сезона није почела идеално ни за БенфикиногАндрију Живковића ни за Лазара Марковића, који је блистао у првом мандату у Примеири, али се још чека да експлодира у Спортингу. Легендарни Предраг Мијатовић не сумња да је само питање тренутка када ће се обојица ослободити.

“Андрија је тренутно најталентованији српски фудбалер. Био је У20 прва света, али је имао проблем са Партизаном јер нису могли да се договоре око продужетка уговора, па је био избачен из првог тима и тренирао са омладинцима. Није се такмичио и то га је уназадило, али пред њим је сјајна будућност. Само треба бити стрпљив са њим, јер му је потребно време да се прилагоди тако захтевном клубу какав је Бенфика. Будите сигурни да он има квалитет да израсте у изврсног фудбалера“, категоричан је Мијатовић у изјави за португалску А Болу.

Оптимиста је и када  прича о Лазару Марковићу, стрелцу победоносног гола за Спортинг у недавном Куп окршају са Фармалисаом.

“Лазар има невероватну брзину и таленат, али је пречесто мењао клубове и то му није помогло. Али ако неко може да га врати у живот онда је то Жорж Жезус“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар