Mijatović: Živković je najtalentovaniji Srbin!

Samo mu treba vreme posle svega u Partizanu! “Budite strpljivi“, poručuje legendarni napadač koji hvali i Lazara Markovića...

Fudbal 19.10.2016 | 12:00
Mijatović: Živković je najtalentovaniji Srbin!
Srpski sprinteri na testu u Portugaliji. Sezona nije počela idealno ni za BenfikinogAndriju Živkovića ni za Lazara Markovića, koji je blistao u prvom mandatu u Primeiri, ali se još čeka da eksplodira u Sportingu. Legendarni Predrag Mijatović ne sumnja da je samo pitanje trenutka kada će se obojica osloboditi.

“Andrija je trenutno najtalentovaniji srpski fudbaler. Bio je U20 prva sveta, ali je imao problem sa Partizanom jer nisu mogli da se dogovore oko produžetka ugovora, pa je bio izbačen iz prvog tima i trenirao sa omladincima. Nije se takmičio i to ga je unazadilo, ali pred njim je sjajna budućnost. Samo treba biti strpljiv sa njim, jer mu je potrebno vreme da se prilagodi tako zahtevnom klubu kakav je Benfika. Budite sigurni da on ima kvalitet da izraste u izvrsnog fudbalera“, kategoričan je Mijatović u izjavi za portugalsku A Bolu.

Optimista je i kada  priča o Lazaru Markoviću, strelcu pobedonosnog gola za Sporting u nedavnom Kup okršaju sa Farmalisaom.

“Lazar ima neverovatnu brzinu i talenat, ali je prečesto menjao klubove i to mu nije pomoglo. Ali ako neko može da ga vrati u život onda je to Žorž Žezus“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar