Видео: Кварежмин слободњак - најљепши гол 2. кола ЛШ!

Фудбалер Бешикташа Рикардо Кварежма постигао је сјајан гол прошле недеље и освојио награду за најбољи погодак 2. кола Лиге шампиона, који доноси Нисан.

Фудбал 18.10.2016 | 15:00
Видео: Кварежмин слободњак - најљепши гол 2. кола ЛШ!
Турски шампион је на добром путу да прође групу и то ће бити историјски тренутак за Бешикташ, а Кварежма је управо овим поготком донео вредан бод протв кијевског Динама (1:1).

У првом колу, одличан гол из слободног ударца, фудбалера Бешикташа, Андерсона Талиске против Бенфике није донео награду, али је овај пут Португалац освојио награду.

Он је у конкуренцији победио фудбалера Арсенала Тија Волкота, који је са два гола донео победу против Базела, затим Камила Глика из Монака, када је у 90. минуту сјајним голом спасао свој клуб од пораза против Левског, као и пројектил играча Копенхагена Томаса Дилејнија у победи над белгијским Брижом.

У избору за најлепши погодак био је бољи и од нападача Јувентуса Паула Дибале, који је био један од стрелаца који су постигли поготке против Динама из Загреба, а Аргентинац је фантастичним ударцем са 30. метара пробушио мрежу голмана хрватског тима.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар