Video: Kvarežmin slobodnjak - najljepši gol 2. kola LŠ!

Fudbaler Bešiktaša Rikardo Kvarežma postigao je sjajan gol prošle nedelje i osvojio nagradu za najbolji pogodak 2. kola Lige šampiona, koji donosi Nisan.

Fudbal 18.10.2016 | 15:00
Video: Kvarežmin slobodnjak - najljepši gol 2. kola LŠ!
Turski šampion je na dobrom putu da prođe grupu i to će biti istorijski trenutak za Bešiktaš, a Kvarežma je upravo ovim pogotkom doneo vredan bod protv kijevskog Dinama (1:1).

U prvom kolu, odličan gol iz slobodnog udarca, fudbalera Bešiktaša, Andersona Taliske protiv Benfike nije doneo nagradu, ali je ovaj put Portugalac osvojio nagradu.

On je u konkurenciji pobedio fudbalera Arsenala Tija Volkota, koji je sa dva gola doneo pobedu protiv Bazela, zatim Kamila Glika iz Monaka, kada je u 90. minutu sjajnim golom spasao svoj klub od poraza protiv Levskog, kao i projektil igrača Kopenhagena Tomasa Dilejnija u pobedi nad belgijskim Brižom.

U izboru za najlepši pogodak bio je bolji i od napadača Juventusa Paula Dibale, koji je bio jedan od strelaca koji su postigli pogotke protiv Dinama iz Zagreba, a Argentinac je fantastičnim udarcem sa 30. metara probušio mrežu golmana hrvatskog tima.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar