Видео - И то се догодило: Дарко Лазовић искључен!

Момак који је за десет година бављења фудбалом добио десет жутих картона, и то све у Србији, јуче је зарадио два!

Фудбал 17.10.2016 | 19:00
Видео - И то се догодило: Дарко Лазовић искључен!
Бивши капитен Црвене звезде, Дарко Лазовић, у 27. години живота добио је први црвени картон.

Тачније, два жута у првом полувремену, али у сваком случају доживео је да први пут буде искључен.

Веома фер фудбалер, познат по томе да је чешће трпео жустре стартове, него их "делио", закаснио је јуче два пута у дуелима са фудбалерима Емполија и послужио се повлачењем, што је арбитар Лука Паирето оба пута казнио према прописима, жутим картонима – 8, па 37. минут, тек саиграчи су видно изнервираног па и тужног Лазовића морали да теше на путу ка свлачионици.

Лазовићу су ови киксеви, прво у дуелу с Рикардом Сапонаром, па Мануелом Пасквалом, очигледно тешко пали, али не би требало да очајава, јер далеко од тога да је "најгори" у тиму Ђенове.



У четири од последњих пет кола Серије А, најмање један фудбалер Ђенове добијао је жути картон, а на претходном мечу на "Марасију", искључена су двојица стартера које је изабрао хрватски тренер Иван Јурић, човек који ће морати да поразговара са екипом о овом проблему.

Лазовић је напустио игру при резултату 0:0, а у 72. минуту још један српски фудбалер, Никола Нинковић, ушао је на терен уместо Ђованија Симеонеа.

Лазовић је у дресу Црвене звезде одиграо 140 утакмица и добио само шест жутих картона, као играч Борца наступао је 47 пута и четири пута опоменут, а у репрезентацији Србије на пет наступа пожутео је једном. Од доласка у Ђенову, на лето 2015. године, одиграо је 23 утакмице и данас први пут добио жути картон.

Односно – два!

Ђенова у наредном колу "гостује" градском ривалу Сампдорији, а Јурић неће моћи да рачуна на Лазовића, стандарног решења на десном крилу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар