Video - I to se dogodilo: Darko Lazović isključen!

Momak koji je za deset godina bavljenja fudbalom dobio deset žutih kartona, i to sve u Srbiji, juče je zaradio dva!

Fudbal 17.10.2016 | 19:00
Video - I to se dogodilo: Darko Lazović isključen!
Bivši kapiten Crvene zvezde, Darko Lazović, u 27. godini života dobio je prvi crveni karton.

Tačnije, dva žuta u prvom poluvremenu, ali u svakom slučaju doživeo je da prvi put bude isključen.

Veoma fer fudbaler, poznat po tome da je češće trpeo žustre startove, nego ih "delio", zakasnio je juče dva puta u duelima sa fudbalerima Empolija i poslužio se povlačenjem, što je arbitar Luka Paireto oba puta kaznio prema propisima, žutim kartonima – 8, pa 37. minut, tek saigrači su vidno iznerviranog pa i tužnog Lazovića morali da teše na putu ka svlačionici.

Lazoviću su ovi kiksevi, prvo u duelu s Rikardom Saponarom, pa Manuelom Paskvalom, očigledno teško pali, ali ne bi trebalo da očajava, jer daleko od toga da je "najgori" u timu Đenove.



U četiri od poslednjih pet kola Serije A, najmanje jedan fudbaler Đenove dobijao je žuti karton, a na prethodnom meču na "Marasiju", isključena su dvojica startera koje je izabrao hrvatski trener Ivan Jurić, čovek koji će morati da porazgovara sa ekipom o ovom problemu.

Lazović je napustio igru pri rezultatu 0:0, a u 72. minutu još jedan srpski fudbaler, Nikola Ninković, ušao je na teren umesto Đovanija Simeonea.

Lazović je u dresu Crvene zvezde odigrao 140 utakmica i dobio samo šest žutih kartona, kao igrač Borca nastupao je 47 puta i četiri puta opomenut, a u reprezentaciji Srbije na pet nastupa požuteo je jednom. Od dolaska u Đenovu, na leto 2015. godine, odigrao je 23 utakmice i danas prvi put dobio žuti karton.

Odnosno – dva!

Đenova u narednom kolu "gostuje" gradskom rivalu Sampdoriji, a Jurić neće moći da računa na Lazovića, standarnog rešenja na desnom krilu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar