Лазаревић убијен у мафијашком обрачуну?

Тридесетдвогодишњи Мирослав Лазаревић убијен је ноћас у Источном Новом Сарајеву. На Лазаревића је пуцано из аутоматског оружја, а од задобијених повреда преминуо је на лицу мјеста.

Република Српска 16.10.2016 | 21:58
Лазаревић убијен у мафијашком обрачуну?
Како је саопштено из МУП-а Кантона Сарајево, у току ноћи ухапшена су два лица осумњичена да су повезана са убиством.

Ноћас око два часа, непозната лица пуцала су на Мирослава Лазаревића док се возио аутомобилом марке "голф А7" Београдском улицом у Источном Новом Сарајеву.

Како је саопштено из МУП-а Кантона Сарајево, ноћас око 2 часа и 30 минута у Сарајеву су ухапшена два мушкарца која су осумњичена да су повезани са убиством Мирослава Лазаревића. А.Б. Из Источног Сарајева и С.Б. из Бијељине лишени су слободе након што је полиција обавјештена да је у Алеји липа запаљен аутомобил марке БМВ, те да се двије особе удаљавају од возила.

Аутомобил, без регистарских таблица, у потпуности је изгорио, а приликом прегледа возила на задњем сједишту пронађена је аутоматска пушка са оквиром муниције, те још један резервни оквир.

Ухапшени су предати у надлежност Центра јавне безбједности Источно Сарајево.

Како незванично сазнајемо, убиство се доводи у везу са мафијашким обрачунима, јер је убијени Лазаревић од раније познат полицији по извршењу више кривичних дјела.



(БН телевизија)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пасха

16.10.2016 19:50

Доста народа је заплакали ради тог мајмуна,па досао андјео по своје

ОДГОВОРИТЕ