Lazarević ubijen u mafijaškom obračunu?

Tridesetdvogodišnji Miroslav Lazarević ubijen je noćas u Istočnom Novom Sarajevu. Na Lazarevića je pucano iz automatskog oružja, a od zadobijenih povreda preminuo je na licu mjesta.

Republika Srpska 16.10.2016 | 21:58
Lazarević ubijen u mafijaškom obračunu?
Kako je saopšteno iz MUP-a Kantona Sarajevo, u toku noći uhapšena su dva lica osumnjičena da su povezana sa ubistvom.

Noćas oko dva časa, nepoznata lica pucala su na Miroslava Lazarevića dok se vozio automobilom marke "golf A7" Beogradskom ulicom u Istočnom Novom Sarajevu.

Kako je saopšteno iz MUP-a Kantona Sarajevo, noćas oko 2 časa i 30 minuta u Sarajevu su uhapšena dva muškarca koja su osumnjičena da su povezani sa ubistvom Miroslava Lazarevića. A.B. Iz Istočnog Sarajeva i S.B. iz Bijeljine lišeni su slobode nakon što je policija obavještena da je u Aleji lipa zapaljen automobil marke BMV, te da se dvije osobe udaljavaju od vozila.

Automobil, bez registarskih tablica, u potpunosti je izgorio, a prilikom pregleda vozila na zadnjem sjedištu pronađena je automatska puška sa okvirom municije, te još jedan rezervni okvir.

Uhapšeni su predati u nadležnost Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Kako nezvanično saznajemo, ubistvo se dovodi u vezu sa mafijaškim obračunima, jer je ubijeni Lazarević od ranije poznat policiji po izvršenju više krivičnih djela.



(BN televizija)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pasha

16.10.2016 19:50

Dosta naroda je zaplakali radi tog majmuna,pa dosao andjeo po svoje

ODGOVORITE