Министар полиције ЦГ није упућен у збивања

Министар унутрашњих послова Црне Горе Горан Даниловић казао је да има само незваничне информације о хапшењу 20 особа из Србије, укључујући Братислава Дикића.

Регион 16.10.2016 | 18:47
Министар полиције ЦГ није упућен у збивања
Он додаје да је “заобиђен с том информацијом”, али тврди да иза тога не стоји ниједан политички субјект из Црне Горе.

“Нисам добио ниједну информацију. Али сам забринут ако је у земљу дошло 20 људи да на дан избора прави хаос. Тражио сам састанак са директором полиције али сам добио одговор да је на терену”, рекао је Даниловић, који, према црногорским аналитичарима, важи за блиског опозицији, за разлику од директора полиције.

Такође, он се запитао ко има право да њега заобиђе са овом информацијом.

Даниловић је додао да ће неко морати да одговара за ово.

“Наша полиција ће морати да успостави комуникацију са органима Србије да се што прије ово разријеши. Једино што знам је да ниједан политички субјект у Црној Гори не стоји иза овога”, рекао је Даниловић, преноси портал ЦДМ.

Министар је додао и да се баш јуче десило да падне видео систем који на граници региструје ко улази у земљу.

Даниловић је позвао лидере политичких партија да због сигурности не позивају грађане да се окупљају на улицама Подгорице након гласања.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Игор

16.10.2016 16:54

Ста ја прицам. Па 20 људи од тога 5,6 1995,6 1999-о годисте да иврсе дрзавни удар. Никад висе на Балкан! Луд народ ови на власти то обилато користе на свим странама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

16.10.2016 17:46

Наравно да министар не зна. Људе је покупила Милова приватна полиција са циљем стварања револта према Србији, Русији и опозицији на дан избора. Мора да су НАТО фасисти сада срецни и радосни.

ОДГОВОРИТЕ