И тога има: Жена злостављала мужа

Београдска полиција ухапсила је данас 32-годишњу жену због сумње да је пријетила мужу да ће га убити, саопштено је данас из МУП-а Србије.

Србија 16.10.2016 | 18:02
И тога има: Жена злостављала мужа
А. Р. се сумњичи да је извршила кривична дјела насиље у породици и недозвољена производња, држање и ношење оружја и експлозивних материја.

Полиција је у стану у којем живи са мужем пронашла пиштољ.

По налогу тужиоца њој је одређено задржавање до 48 сати и у том року ће уз кривичну пријаву бити приведена тужилаштву на даље поступање.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

16.10.2016 17:16

Многе зене су данас неровозне, проптерецене и зати незадовољне својим зивотом. Гледајуци филмове и фарме зене су поцеле да зиве у свијету фантазија а не стварности. Оне зато цесто пута врсе насиља у породици. Највисе од зене страда вјерни и послусни муз. Дјеца побјегну од куце кад Мајка поибјесни. Зато зене свој бјес искали на своме музу, који смирено због срамоте јадан трпи и цути њезине зенске хирове, умјесто да Богу дадне бозије а зени они сто зени припада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

16.10.2016 17:25

Их јос да је сигурна куца за мускарце... Пиво, текме... Било би еxтра!:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

мммм

17.10.2016 07:08

а ста припада насилним назови музевима да ли и за њих вриједи богу бозије а зени оно сто припада пази ста писес стици це те казна бозија

ОДГОВОРИТЕ