I toga ima: Žena zlostavljala muža

Beogradska policija uhapsila je danas 32-godišnju ženu zbog sumnje da je prijetila mužu da će ga ubiti, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

Srbija 16.10.2016 | 18:02
I toga ima: Žena zlostavljala muža
A. R. se sumnjiči da je izvršila krivična djela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u stanu u kojem živi sa mužem pronašla pištolj.

Po nalogu tužioca njoj je određeno zadržavanje do 48 sati i u tom roku će uz krivičnu prijavu biti privedena tužilaštvu na dalje postupanje.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

MIHAILO MIKIC

16.10.2016 17:16

Mnoge zene su danas nerovozne, propterecene i zati nezadovoljne svojim zivotom. Gledajuci filmove i farme zene su pocele da zive u svijetu fantazija a ne stvarnosti. One zato cesto puta vrse nasilja u porodici. Najvise od zene strada vjerni i poslusni muz. Djeca pobjegnu od kuce kad Majka poibjesni. Zato zene svoj bjes iskali na svome muzu, koji smireno zbog sramote jadan trpi i cuti njezine zenske hirove, umjesto da Bogu dadne bozije a zeni oni sto zeni pripada!

ODGOVORITE
Name

Pale

16.10.2016 17:25

Ih jos da je sigurna kuca za muskarce... Pivo, tekme... Bilo bi extra!:-)

ODGOVORITE
Name

mmmm

17.10.2016 07:08

a sta pripada nasilnim nazovi muzevima da li i za njih vrijedi bogu bozije a zeni ono sto pripada pazi sta pises stici ce te kazna bozija

ODGOVORITE