Трамп: Хилари, ај' тестирај се на дрогу

Републикански кандидат за предсједника САД оптужио је своју демократску ривалку Хилари Клинтон да је током њихове посљедње телевизијске дебате била "на нечему" и рекао да би прије сљедеће дебате требало обоје да се тестирају на дрогу.

Свијет 16.10.2016 | 12:25
Трамп: Хилари, ај' тестирај се на дрогу
Трамп је на скупу у Њу Хемпширу оптужио Клинтонову да је на почетку посљедње дебате била "сва у спиду", али је на крају "једва успјела да дође до свог аутомобила", пренио је британски Би-Би-Си, који додаје да амерички милијардер није пружио ниједан доказ за своје наводе.

Ти коментари Трампа су услиједили након што је прошле недеље објављен видео снимак у којем на вулгаран начин коментарише жене, послије чега је услиједио низ оптужби за сексуално узнемиравање.

Најновије анкете показују да Трамп заостаје за Клинтоновом у неким од кључних савезних држава, али упркос томе успијева да на својим предизборним скуповима привуче на хиљаде људи, као и да обезбиједи новчана средства од донатора за своју кампању.

Трамп све чешће усмјерава личне нападе ка Хилари Клинтон, оцјењује Би-Би-Си и наводи да јој је дао надимак "покварена Хилари", да је рекао да ће је послати у затвор ако буде изабран за предсједника, рекао је да она нема издржљивост потребну за тај посао, а сад ју је оптужио и да се дрогира.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

***

16.10.2016 10:52

Хм, казе Трамп да је , на нецему била' Хилари, да мозда он није успио да је збари?...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицан.

16.10.2016 21:44

гледајући како се понашају! СВИ СУ потребни терапије.

Name

#

16.10.2016 12:41

Неће Американци ваљда дозволити да Клинтонови узму и трећи мандат?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре #

16.10.2016 14:53

Наравно да це узети прије него ова будалетина.