Tramp: Hilari, aj' testiraj se na drogu

Republikanski kandidat za predsjednika SAD optužio je svoju demokratsku rivalku Hilari Klinton da je tokom njihove posljednje televizijske debate bila "na nečemu" i rekao da bi prije sljedeće debate trebalo oboje da se testiraju na drogu.

Svijet 16.10.2016 | 12:25
Tramp: Hilari, aj' testiraj se na drogu
Tramp je na skupu u Nju Hempširu optužio Klintonovu da je na početku posljednje debate bila "sva u spidu", ali je na kraju "jedva uspjela da dođe do svog automobila", prenio je britanski Bi-Bi-Si, koji dodaje da američki milijarder nije pružio nijedan dokaz za svoje navode.

Ti komentari Trampa su uslijedili nakon što je prošle nedelje objavljen video snimak u kojem na vulgaran način komentariše žene, poslije čega je uslijedio niz optužbi za seksualno uznemiravanje.

Najnovije ankete pokazuju da Tramp zaostaje za Klintonovom u nekim od ključnih saveznih država, ali uprkos tome uspijeva da na svojim predizbornim skupovima privuče na hiljade ljudi, kao i da obezbijedi novčana sredstva od donatora za svoju kampanju.

Tramp sve češće usmjerava lične napade ka Hilari Klinton, ocjenjuje Bi-Bi-Si i navodi da joj je dao nadimak "pokvarena Hilari", da je rekao da će je poslati u zatvor ako bude izabran za predsjednika, rekao je da ona nema izdržljivost potrebnu za taj posao, a sad ju je optužio i da se drogira.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

***

16.10.2016 10:52

Hm, kaze Tramp da je , na necemu bila' Hilari, da mozda on nije uspio da je zbari?...

ODGOVORITE
Name

cican.

16.10.2016 21:44

gledajući kako se ponašaju! SVI SU potrebni terapije.

Name

#

16.10.2016 12:41

Neće Amerikanci valjda dozvoliti da Klintonovi uzmu i treći mandat?

ODGOVORITE
Name

Re #

16.10.2016 14:53

Naravno da ce uzeti prije nego ova budaletina.