Чед Еванс тужи Шефилд за милионе!

Након ослобађајуће пресуде, фудбалер тражи астрономску одштету од старог клуба и адвоката.

Фудбал 17.10.2016 | 14:30
Чед Еванс тужи Шефилд за милионе!
Фудбалер Чед Еванс, који је одробијао две и по године након што је проглашен кривим засиловање, ослобођен је пошто је на поновљеном суђењу порота одлучила да није крив.

Фудбалер из Велса сада је одлучио да пресавије табак, и тужи свој стари клуб Шефилд јунајтед, али и адвокате који су га бранили на првом суђењу.

Нападач Честерфилда (27) раније је изјавио да је "занемео од олакшања" након што га је суд у Кардифу ослободио оптужби да је пре пет година силовао тинејџерку у хотелу у родном Рилу.

У инциденту су учествовали Еванс и фудбалер Клејтон Мекдоналд, а жртва је била девојка стара 19 година, која је била "обезнањена" од алкохола. Мекдоналд је ослобођен оптужби.

Пре него што је завршио на суду, а затим и у затвору, Еванс је недељно зарађивао око 20.000фунти, али је клуб раскинуо уговор са њим након подизања оптужнице. Сада ће од Шефилда тражити надокнаду изгубљених прихода, а тужи и адвокате који су га бранили на првом суђењу.

"Дејли мејл" наводи да је Еванс тражио "само" пола милиона, али је веома могуће да ће на крају добити одштету од више милиона фунти.
 
Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар