Бивши играч Игокее нокаутирао свог тренера!

Некадашњи кошаркаш Игокее и Широког Синиша Штембергер физички је напао свог тренера Маријана Манцеа због чега је отјеран из ријечког Кварнера!

Кошарка 16.10.2016 | 18:45
Бивши играч Игокее нокаутирао свог тренера!
Хрватски медији пишу да је 37-годишњи кошаркаш закаснио на тренинг и то полупијаном стању, што је резултирало класичним нокаутом шефа струке Кварнера и то једним ударцем у нос! Епилог цијеле приче је да је Манце зарадио и потрес мозга.

Марко Шаманић, спортски директор ријечког клуба, потврдио је да је са Штембергером раскинут уговор.

"Прво ћу рећи да је клуб у пуној заштити тренера Манцеа. Раскинули смо уговор са Штембергером, он више нема право приступа дворани док смо ми унутра. Дакле, није му допуштено нити службено се извинити Маријану Манцеу; то може учинити на приватној основи. О даљим мјерама одлучиваће клупска дисциплинска комисија клуба", рекао је Шаманић за "Спортарену".

Недавно је Штембергер на утакмици против Задра за врат ухватио и гостујућег играча Бориса Барића, а 2008. године је био жртва напада на сплитским "Грипама" од тада Цибониног Американца Роула Маршала.

У актуелном шампиону Босне и Херцеговине Штембергер је наступао двије сезоне (2012 - 2014) и био је један од најзаслужнијих што су "игоси" освојили лигашки дио АБА такмичења и изборили наступ у Евролиги.

Међутим, због административних проблема и мањег капацитета дворане у Лакташима, Александровчани нису заиграли у елитном европском такмичењу.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар