Руководства странака анализирају резултате

У Бањалуци су одржане сједнице предсједништва НДП-а и ПДП-а, а у Брчком су засједали социјалисти. Сви су се, углавном, бавили изборним резултатима и анализама, чиме су задовољни, а чиме не.

Република Српска 15.10.2016 | 19:41
Руководства странака анализирају резултате
Од четири градоначелничка и начелничка мјеста за која се кандидовао НДП јер освојио једно – у Шамцу, освојили су 60 одборничких мандата у 39 локалних заједница у којима је изашао на изборе. Драган Чавић каже да његову оставка због остварених резултата нико није тражио.

Осим што пружа пуну подршку новом предсједнику СДС-а Вукоти Говедарици, Чавић сматра да је у Савезу за промјене потребно детаљно преиспитивање ствари, јер нису успјели да убиједе грађане да су алтернатива власти.

Анализирали су и у ПДП-у, па су закључили да су освојили 62.000 гласова и да је то задовољавајући резултат.

И у ПДП-у поздрављају одлуку о подршци Говедарици за мјесто предсједника СДС-а.

Руководство Социјалистичке партије задовољно је постигнутим резултатима, али не и због чињенице да су протекли локални избори били најкоруптивнији до сада.

Избори су показали да су потребне хитне измјене Изборног закона БиХ, сматра Ђокић.

У очекивању коначних резултата локалних избора у свим општинама РС  почели су разговори о коалицијама.



БН телевизија

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

сдсесовац

15.10.2016 17:53

прво морате предсјеника сдс коз дуббица да смјените на једном састанку прије избора рекао је да нема ста да понуди својим цлановима и да од њега нетразе никаву помоц знаци смјењујте г марина

ОДГОВОРИТЕ
Name

ово је зло

15.10.2016 18:14

СДС СЕ МОРА РИЈЕСТИ ПИЈАВИЦА ПДП а и НДП а КАКВИ БОЛЕСНИЦИ МИСЛЕ ДА СУ ПОЛИТИЦАРИ

Name

Драксенић

15.10.2016 18:58

Предсједник СДС-а у Дубици треба да буде Саша Ћирић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако цемо постено.............

15.10.2016 19:00

Нема од тога ниста! Ова гарнитура је у последњих 10 година доказала да нема капацитет за било какву озбиљну прицу. Уколико се у наредних пола године не појави потпуно нова политицка странка, коју це повести досада неангазовани и некомпромитовани кадрови (а таквих има), и која це убједити народ да су озбиљна алтернатива владајуцем апарату - тај исти апарат це остати на власти до даљњег, а то знаци урусавање и пропаст до краја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац али прави

15.10.2016 21:02

Чавићу и Перици Спасојевићу честитам на добром изборном резултату у Семберији. Мотику у шаке и маните се ћоравог посла. Није за вас политика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анализа = парализа

15.10.2016 21:20

Анализирајте, али не губите вриујеме. Ако желите стварни успјех, морате хитно прећи са ријечи на дјела и показати да сте другачији. Без анализе, ОДМАХ у општинама (и мнистарствима) које су под вашом контролом : - Прекобројне и недовољно запослене ЗАПОСЛИТЕ (или отпустите) - Изрвршите процјену могућности запослених. ДАЈТЕ ПРИМАТ СПОСОБНИМ (запошљавање једног подобног вам одузима 10 гласова на изборима, док запошљавање једног подобног и уз то неспособног вам одузима десетине гласова, а то је учестала појава) - Забранити сваки вид дружења/сарадње са криминалцима, посебно јавно познатим, - Јавне набавке ........ Јесте тешко изводиво и болно, али је то једини прави пут, ако се желите разликовати и успјети, што сада није случај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

16.10.2016 06:33

После ових одржаних избора ми је јасно да за мене и.моју породицу у овој лоповској држави нема мјеста - да сам младји одмах би је напустио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

16.10.2016 07:15

ПДП и Цавиц унистили СДС, ваљда вам је јасно! А овај из ПДП и даље замазује оци ово мало цланова сто је преостало па јаднице спали сте у бл на сесто мјесто, никаква странка ДНС вас је пресла за висе од 22000 гласова , поразен вам је Вуцуровиц итд буди бар мало моралан и поднеси оставку инаце 2018. неце вас бити.

ОДГОВОРИТЕ