Овако изгледа кад се тајландски принц среди

Маха Ваџиралонгкорн, скандалозни наследник недавно преминулог тајландског монарха, сушта је супротност свог оца. Са једне стране, тајландски краљ Бумибол Адуладеј био је омиљен у народу, док је његов син и будући краљ - један од најомраженијих. Списак разлога је дуг, али ако фотографија говори више од речи, онда фотографије са минхенског аеродрома из јула ове године најбоље објашњавају због чега га Тајланђани не воле.

Свијет 15.10.2016 | 18:22
Овако изгледа кад се тајландски принц среди
Принц, који је у јавности познатији по скандалима, разводима и ексцентричном начину облачења, на минхенски аеродром дошао је у, благо речено, непримерној комбинацији.
 
Фармерке, прекратка и преуска мајица која је открила не само лажне тетоваже на леђима и рукама већ и стомак (?!), као и сандале, нису га омеле да поздрави посаду националог тајландског авиопревозника и попне се уз црвени тепих у авион.

У низу скандала које је правио претходних година, ове фотографије нису привукле велику пажњу у јулу када се, сада већ нови тајландски краљ, упутио у посету болесном оцу.

Тајланђани су навикли на испаде, венчања и разводе, бахато понашање и скандале, иако је краљевска породица покушавала све то да сакрије. Принц је због тога већи део живота провео у Немачкој.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

$

15.10.2016 16:43

Човјек је дефįнįтįвно įспред свог времена , луцįдно į орįгįнално

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није

15.10.2016 22:59

Тако се облаце педери. Они који су редовни на сајту знају да сам радила у клубу за педере- прала сољице за кафу. И дан данас ми се јављају кад ме сретну на улици. Тај на слици је ткз. 'меко дно'. Друга ствар је сто води нацију .

ОДГОВОРИТЕ
Name

м

16.10.2016 06:39

Мозда је промјенио пол.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А девојце?

16.10.2016 15:06

Оно изгледа као нацртана маица,могли су је снимити са предње стање.

ОДГОВОРИТЕ