Ovako izgleda kad se tajlandski princ sredi

Maha Vadžiralongkorn, skandalozni naslednik nedavno preminulog tajlandskog monarha, sušta je suprotnost svog oca. Sa jedne strane, tajlandski kralj Bumibol Aduladej bio je omiljen u narodu, dok je njegov sin i budući kralj - jedan od najomraženijih. Spisak razloga je dug, ali ako fotografija govori više od reči, onda fotografije sa minhenskog aerodroma iz jula ove godine najbolje objašnjavaju zbog čega ga Tajlanđani ne vole.

Svijet 15.10.2016 | 18:22
Ovako izgleda kad se tajlandski princ sredi
Princ, koji je u javnosti poznatiji po skandalima, razvodima i ekscentričnom načinu oblačenja, na minhenski aerodrom došao je u, blago rečeno, neprimernoj kombinaciji.
 
Farmerke, prekratka i preuska majica koja je otkrila ne samo lažne tetovaže na leđima i rukama već i stomak (?!), kao i sandale, nisu ga omele da pozdravi posadu nacionalog tajlandskog avioprevoznika i popne se uz crveni tepih u avion.

U nizu skandala koje je pravio prethodnih godina, ove fotografije nisu privukle veliku pažnju u julu kada se, sada već novi tajlandski kralj, uputio u posetu bolesnom ocu.

Tajlanđani su navikli na ispade, venčanja i razvode, bahato ponašanje i skandale, iako je kraljevska porodica pokušavala sve to da sakrije. Princ je zbog toga veći deo života proveo u Nemačkoj.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

$

15.10.2016 16:43

Čovjek je defįnįtįvno įspred svog vremena , lucįdno į orįgįnalno

ODGOVORITE
Name

Nije

15.10.2016 22:59

Tako se oblace pederi. Oni koji su redovni na sajtu znaju da sam radila u klubu za pedere- prala soljice za kafu. I dan danas mi se javljaju kad me sretnu na ulici. Taj na slici je tkz. 'meko dno'. Druga stvar je sto vodi naciju .

ODGOVORITE
Name

m

16.10.2016 06:39

Mozda je promjenio pol.

ODGOVORITE
Name

A devojce?

16.10.2016 15:06

Ono izgleda kao nacrtana maica,mogli su je snimiti sa prednje stanje.

ODGOVORITE