Јарић славио рођендан у новом дому

Прослављени кошаркаш Марко Јарић прославио је 38. рођендан и усељење у нови дом у Мајамију те је тако спојио два славља. Интимном партију за најближе пријатеље присуствовале су и његове ћеркице Сијена и Валентина, које има из брака са Адријаном Лимом.

Занимљивости 15.10.2016 | 11:09
Јарић славио рођендан у новом дому
Марко је за прославу ангажовао једног од најбољих америчких кувара, који је правио разне ђаконије за његове госте, који су уживали на самој обали, где је смештена његова вила. Он није хтео помпезно славље, па је рођендан прославио у кућној атмосфери. Како сазнајемо, Марко није скидао осмех са лица док су му пријатељи честитали на новој некретнини, која изгледа прелепо, пише Ало.
 
- Марко је особа која не воли спектакуларне догађаје и да од свог живота прави представу. Зато је и прославу направио само за најближе. Валентина и Сијена су све време биле с њим, а он их је засмејавао. Торта се највише допала њима, а певале су му и рођенданску песмицу. Увече су његови пријатељи дошли и почела је журка - каже за „Ало!“ извор близак Јарићу.

Иако је Адријана добила старатељство, ћеркице су врло често код Марка, који је један део нове виле наменио само њима, па изгледа као играоница.

- По њиховој жељи уређене су собе са погледом на море, а с мотивима њихових омиљених цртаних јунака - додаје наш извор.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар