Jarić slavio rođendan u novom domu

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić proslavio je 38. rođendan i useljenje u novi dom u Majamiju te je tako spojio dva slavlja. Intimnom partiju za najbliže prijatelje prisustvovale su i njegove ćerkice Sijena i Valentina, koje ima iz braka sa Adrijanom Limom.

Zanimljivosti 15.10.2016 | 11:09
Jarić slavio rođendan u novom domu
Marko je za proslavu angažovao jednog od najboljih američkih kuvara, koji je pravio razne đakonije za njegove goste, koji su uživali na samoj obali, gde je smeštena njegova vila. On nije hteo pompezno slavlje, pa je rođendan proslavio u kućnoj atmosferi. Kako saznajemo, Marko nije skidao osmeh sa lica dok su mu prijatelji čestitali na novoj nekretnini, koja izgleda prelepo, piše Alo.
 
- Marko je osoba koja ne voli spektakularne događaje i da od svog života pravi predstavu. Zato je i proslavu napravio samo za najbliže. Valentina i Sijena su sve vreme bile s njim, a on ih je zasmejavao. Torta se najviše dopala njima, a pevale su mu i rođendansku pesmicu. Uveče su njegovi prijatelji došli i počela je žurka - kaže za „Alo!“ izvor blizak Jariću.

Iako je Adrijana dobila starateljstvo, ćerkice su vrlo često kod Marka, koji je jedan deo nove vile namenio samo njima, pa izgleda kao igraonica.

- Po njihovoj želji uređene su sobe sa pogledom na more, a s motivima njihovih omiljenih crtanih junaka - dodaje naš izvor.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar