Двије просидбе на концерту Сергеја Ћетковића

Црногорски поп певач Сергеј Ћетковић одржао је вечерас концерт за памћење у центру "Сава", чиме је обележио 10 годишњицу од првог наступа у овој дворани.

Занимљивости 15.10.2016 | 10:00
Двије просидбе на концерту Сергеја Ћетковића
Сергеј је концерт отворио песмом "Мој свет", након чега је добио громогласан аплауз а у публици су се могли видети бројни парови који су уживали у пријатној атмосфери.

Добро расположење и чињеница да певачу увек пође за руком да направи сјајну атмосферу на својим концертима, инспирисале су двојицу младића на идеју да своје девојку запроси управо на концерту Сергеја Ћетковића.

Најпре је Сергеј сишао у публику и на сцену извео млади пар, Милета и Сању, а младић је на одушевљење присутних запросио своју девојку. Сергеј им отпевао један од својих највећих хитова, емотивну баладу "Погледи у там", уз коју су будући младенци заплесали на сцени.

Али, то није била једина просидба. На крају концерта, када је Ћетковић изашао на бис, још један младић је запросио девојку.

За све оне који су пропустили прилику да уживају у музици црногорског певача, Ћетковић је заказао јеош један концерт у центру "Сава" за суботу 15. октобар.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар