Dvije prosidbe na koncertu Sergeja Ćetkovića

Crnogorski pop pevač Sergej Ćetković održao je večeras koncert za pamćenje u centru "Sava", čime je obeležio 10 godišnjicu od prvog nastupa u ovoj dvorani.

Zanimljivosti 15.10.2016 | 10:00
Dvije prosidbe na koncertu Sergeja Ćetkovića
Sergej je koncert otvorio pesmom "Moj svet", nakon čega je dobio gromoglasan aplauz a u publici su se mogli videti brojni parovi koji su uživali u prijatnoj atmosferi.

Dobro raspoloženje i činjenica da pevaču uvek pođe za rukom da napravi sjajnu atmosferu na svojim koncertima, inspirisale su dvojicu mladića na ideju da svoje devojku zaprosi upravo na koncertu Sergeja Ćetkovića.

Najpre je Sergej sišao u publiku i na scenu izveo mladi par, Mileta i Sanju, a mladić je na oduševljenje prisutnih zaprosio svoju devojku. Sergej im otpevao jedan od svojih najvećih hitova, emotivnu baladu "Pogledi u tam", uz koju su budući mladenci zaplesali na sceni.

Ali, to nije bila jedina prosidba. Na kraju koncerta, kada je Ćetković izašao na bis, još jedan mladić je zaprosio devojku.

Za sve one koji su propustili priliku da uživaju u muzici crnogorskog pevača, Ćetković je zakazao jeoš jedan koncert u centru "Sava" za subotu 15. oktobar.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar