ЛШ: Каталонци неће у Енглеску да гледају Барсу!

Првак Шпаније вратио преко 2.000 карата Манчестер Ситију, јер је само 750 навијача изразило жељу да путује на утакмицу Лиге шампиона 1. новембра.

Фудбал 16.10.2016 | 21:00
ЛШ: Каталонци неће у Енглеску да гледају Барсу!
За шпанске навијаче гостовања нису ни мало привлачна као што је то случај рецимо за фанове широм Европе или на Острву. Додуше, проблем је и даљина јер је за одређене дестинације потребно пуно времена, па тако путовање од Вига до Малаге рецимо изискује и по десет сати, а на пример до Лас Палмаса треба бар три сата лета.

Када је реч о иностраним гостовањима, шпански навијачи обично воле да се “исцимају”, али разочаравајућа вест стиже из Барселоне која је била приморана да врати Манчестер Ситију већи део од уступљених карата за меч Лиге шампиона који се игра на Етихаду 1. новембра.

Каталонци су добили тачно 2.900 улазница за тај меч, али су до сада продали само 750, па је остатак послат назад у Енглеску. Каталонски Мундо Депортиво окарактерисао је овај потез навијача Барсе као разочаравајући, подсећајући да је клуб раније имао већу подршку у Манчестеру.

Чак ни присуство Пепа Гвардиоле на клупи противника није био довољан магнет да привуче фанове Барселоне који сматрају да предстојеће гостовање на Острву није вредно путовања.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар