LŠ: Katalonci neće u Englesku da gledaju Barsu!

Prvak Španije vratio preko 2.000 karata Mančester Sitiju, jer je samo 750 navijača izrazilo želju da putuje na utakmicu Lige šampiona 1. novembra.

Fudbal 16.10.2016 | 21:00
LŠ: Katalonci neće u Englesku da gledaju Barsu!
Za španske navijače gostovanja nisu ni malo privlačna kao što je to slučaj recimo za fanove širom Evrope ili na Ostrvu. Doduše, problem je i daljina jer je za određene destinacije potrebno puno vremena, pa tako putovanje od Viga do Malage recimo iziskuje i po deset sati, a na primer do Las Palmasa treba bar tri sata leta.

Kada je reč o inostranim gostovanjima, španski navijači obično vole da se “iscimaju”, ali razočaravajuća vest stiže iz Barselone koja je bila primorana da vrati Mančester Sitiju veći deo od ustupljenih karata za meč Lige šampiona koji se igra na Etihadu 1. novembra.

Katalonci su dobili tačno 2.900 ulaznica za taj meč, ali su do sada prodali samo 750, pa je ostatak poslat nazad u Englesku. Katalonski Mundo Deportivo okarakterisao je ovaj potez navijača Barse kao razočaravajući, podsećajući da je klub ranije imao veću podršku u Mančesteru.

Čak ni prisustvo Pepa Gvardiole na klupi protivnika nije bio dovoljan magnet da privuče fanove Barselone koji smatraju da predstojeće gostovanje na Ostrvu nije vredno putovanja.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar