Атаман: Звезда нам је много важнија од ЦСКА-а!

"Само смо 20 минута могли да се носимо са тимом који игра као машина", рекао је тренер Галатасараја после пораза од ЦСКА.

Кошарка 16.10.2016 | 17:15
Атаман: Звезда нам је много важнија од ЦСКА-а!
У првом мечу Евролиге Галатасарај је добио праву коску јер је морао да игра против првака Европе ЦСКА. Арена Абди Ипекчи је била крцата, али ни то није помогло Лавовима да се изборе са тандемом Нандо де Коло - Милош Теодосић.

После пораза од тима Димитриса Итудиса 84:109, тренер домаћег тима нахвалио је противника, али и истакао да је за његов тим далеко важнији меч против Црвене звезде.

"Само смо у првих 20 минута могли да играмо на тако високом нивоу. Нисмо могли да одговоримо ротацијама, посустали смо у одбрани услед измена. ЦСКА је најбољи офанзивни тим у Европи, као машина играју. Били смо добри у нападу, али слаби у одбрани. Морамо да играмо боље. За оно што се ми боримо, следеће недеље играмо против Црвене звезде - и тај меч ће бити много важнији за нас од овог", истакао је Атаман, а преносе турски медији.

И Галатасарај и Црвена звезда дочекују тај дуел после пораза у првом колу. Судар је заказан за петак 21. октобар од 19 часова. 

Играће се у Истанбулу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар