Ataman: Zvezda nam je mnogo važnija od CSKA-a!

"Samo smo 20 minuta mogli da se nosimo sa timom koji igra kao mašina", rekao je trener Galatasaraja posle poraza od CSKA.

Košarka 16.10.2016 | 17:15
Ataman: Zvezda nam je mnogo važnija od CSKA-a!
U prvom meču Evrolige Galatasaraj je dobio pravu kosku jer je morao da igra protiv prvaka Evrope CSKA. Arena Abdi Ipekči je bila krcata, ali ni to nije pomoglo Lavovima da se izbore sa tandemom Nando de Kolo - Miloš Teodosić.

Posle poraza od tima Dimitrisa Itudisa 84:109, trener domaćeg tima nahvalio je protivnika, ali i istakao da je za njegov tim daleko važniji meč protiv Crvene zvezde.

"Samo smo u prvih 20 minuta mogli da igramo na tako visokom nivou. Nismo mogli da odgovorimo rotacijama, posustali smo u odbrani usled izmena. CSKA je najbolji ofanzivni tim u Evropi, kao mašina igraju. Bili smo dobri u napadu, ali slabi u odbrani. Moramo da igramo bolje. Za ono što se mi borimo, sledeće nedelje igramo protiv Crvene zvezde - i taj meč će biti mnogo važniji za nas od ovog", istakao je Ataman, a prenose turski mediji.

I Galatasaraj i Crvena zvezda dočekuju taj duel posle poraza u prvom kolu. Sudar je zakazan za petak 21. oktobar od 19 časova. 

Igraće se u Istanbulu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar