Роузу се суди за силовање, Никси се брину за форму!

Њујорк Никси забринути су због дужег одсуства највећег појачања за нову сезону Дерика Роуза.

Кошарка 16.10.2016 | 14:45
Роузу се суди за силовање, Никси се брину за форму!
Нова НБА сезона почиње за пар дана, а Роуз је пропустио претходних пет и два предсезонска меча.

МВП лиге из 2011. године се налази у Лос Анђелесу где му се суди по оптужби за силовање из 2013. године.

Његова бивша девојка је оптужила Роуза да су се ушуњали у њен стан у Лос Анђелесу на лето 2013. и силовали је, а оптужбу је подигла 2015.

Међутим, у среду су двојица његових пријатеља из детињства Рајан Ален и Рендал Хемптон сведочили да су сва тројица имала добровољан сексуални односе са девојком, која се чак и дописивала са Роузом у ноћи наводног напада.

Девојка која је претходно сведочила да се онесвестила на свом кревету након што је напустила Роузову кућу, а када се пробудила видела је њега и још једног човека како је нападају.

Њена другарица је сведочила да је она била прилично пијана у вили коју је на Беверли Хилсу изнајмио Роуз крајем августа 2013, па је чак узела и камен из ватре и опржила прсте.

Роуз је на суђењу рекао да је она била агресивна целе вечери, те да је пристала да њих тројица дођу у њен стан и пристала да има сексуални однос са свима.

Она тражи одштету од 21 милион долара.

"Надамо се да ће се све завршити до понедељка, или уторка и да ће се вратити. Тако је како је. Мора да реши тај проблем, а ми да радимо са осталим играчима и спремимо их што боље. Ако то потраје и следеће недеље, послаћемо некога у ЛА да транира с њим", рекао је тренер Никса Џеф Хорнасек.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар