Rouzu se sudi za silovanje, Niksi se brinu za formu!

Njujork Niksi zabrinuti su zbog dužeg odsustva najvećeg pojačanja za novu sezonu Derika Rouza.

Košarka 16.10.2016 | 14:45
Rouzu se sudi za silovanje, Niksi se brinu za formu!
Nova NBA sezona počinje za par dana, a Rouz je propustio prethodnih pet i dva predsezonska meča.

MVP lige iz 2011. godine se nalazi u Los Anđelesu gde mu se sudi po optužbi za silovanje iz 2013. godine.

Njegova bivša devojka je optužila Rouza da su se ušunjali u njen stan u Los Anđelesu na leto 2013. i silovali je, a optužbu je podigla 2015.

Međutim, u sredu su dvojica njegovih prijatelja iz detinjstva Rajan Alen i Rendal Hempton svedočili da su sva trojica imala dobrovoljan seksualni odnose sa devojkom, koja se čak i dopisivala sa Rouzom u noći navodnog napada.

Devojka koja je prethodno svedočila da se onesvestila na svom krevetu nakon što je napustila Rouzovu kuću, a kada se probudila videla je njega i još jednog čoveka kako je napadaju.

Njena drugarica je svedočila da je ona bila prilično pijana u vili koju je na Beverli Hilsu iznajmio Rouz krajem avgusta 2013, pa je čak uzela i kamen iz vatre i opržila prste.

Rouz je na suđenju rekao da je ona bila agresivna cele večeri, te da je pristala da njih trojica dođu u njen stan i pristala da ima seksualni odnos sa svima.

Ona traži odštetu od 21 milion dolara.

"Nadamo se da će se sve završiti do ponedeljka, ili utorka i da će se vratiti. Tako je kako je. Mora da reši taj problem, a mi da radimo sa ostalim igračima i spremimo ih što bolje. Ako to potraje i sledeće nedelje, poslaćemo nekoga u LA da tranira s njim", rekao je trener Niksa Džef Hornasek.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar