Пријетње доктору који је лијечио Раденка

Након смрти осмогодишнег дечака и хајке која је покренута против лекара у лозничкој Општој болници, уследиле су и претње доктору Бојанићу, који је лечио дечака.

Србија 14.10.2016 | 17:34
Пријетње доктору који је лијечио Раденка
После смрти осмогодишњег дечака Раденка Никодиновића у Лозници више ништа није исто. Људи су у страху, очајни и бесни, долазе у болницу са мишљу да ће се њима догодити слична судбина, тврди заменик директора опште болнице у Лозници.

"Ово је страшно што се дешава, људи долазе са толиким неповерењем, једва иду кроз ходнике. Трагедија је ово што се десило, и прво је најтеже родитељима несрећног дечака па онда осталима. Чујем и да доктору Бојанићу прете децом, прете да ће му запалити стан. Ја њега никада нисам затекао у недоличном понашању, или како се пренела прича, пијаног" рекао је заменик директора Опште болнице у Лозници, Милан Тодоровић.

Он тврди да су људи почели и да измишљају неке детаље о лекару који је лечио дечака.

"Постављали су неке слике како он седи у челу стола и једе, а то је заправо слика када је једна од сестара ишла у пензију. Не браним никога, сви пропусти у лечењу дечака треба да буду кажњени, али ово је стварно страшно шта нам се дешава. Људи су почели и да измишљају приче, без провере правог стања. Испаде да ми овде у болници ништа не радимо како треба" рекао је он.

Након извршене спољашње контроле и смене директорке болнице, за вршиоца дужности директора болнице постављен је Зоран Ковачевић. а за начелника хирургије Ђорђе Васиљевић.

(Телеграф.рс)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

боро

14.10.2016 16:09

А шта је ту чудно , јел треба господо доктори да убијате дијецу , а ми да ћутимо . Нема више да вас нека докторска комисија ослобађа одговорности . Треба да видите кад грађани узму правду у руке , па ви наставите .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вкв бравар

14.10.2016 16:39

Драги Боро, није дотицни доктор крив сто наси медицински факултети ниста не вриједе и сто људи који објективно који код нас добијају диплому доктора то нигдје на западу не би добили. Дипломе медицинског факултета су само супљи папири. Да би добили добре докторе морате имати врхунске факултете, а потом те исте докторе добро платити за рад, а не да за 20 операција мјесецно добију 1800 км основицу плате сто износи 90 км по операцији. Отвори ти и засиј мајсторе Боро цовјека за 90 км. Сви ми волимо своју дјецу. И тај љекар има дијете и није намјерно погрјесио. Поздрав

Name

бн

14.10.2016 16:53

Тако је Боро описе понашају бацати и само су им паре у глави Заборавили су да да раде за плату а не мито

Name

Бобан

14.10.2016 18:04

Не правдам га.Али и доктори су зиви људи који гресе као и сви.Сигурно му није био циљ овако несто.Ста це градјани уцинити и ако му науде.Ниста.Децак се не мозе вратити.

Name

отаца

14.10.2016 18:04

Ма треба му руке сломити !!! Па нек цркне на мукама то није доктор то је болесник

Name

Сви наши хирурзи и доктори

15.10.2016 07:39

Боље живе и имају већа примања од колега на западу. Зна се, коверта пуна новаца. На западу њихове колеге црнце дан и ноћ само за голу плату. Овдје раде колико хоће и гдје хоће. Чекате сатима да се појави из неке приватне клинике и успут му норате дати новац, а ни то није сигурно.

Name

Подрињац

14.10.2016 16:54

Господине!Ја сам електромеханицар и дуго сам радио у великој фабрици на одрзавању.За сваки мотор који је сагорео или како то ми каземо цркао ја сам морао писати изјаву и разлог због цега се то десило.Ако би била моја кривица ја или неки други колега би били драстицно казњени.У слуцају код доктора нико ни засто не одговара.Многе дипломе су купљене.Ако доктор изгуби пацијента као сто се десило у лозници треба кривицно да одговара и да му се дозивотно забрани бављење послом у медицини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брле

14.10.2016 20:39

Доктори су од крви и меса, кварљива роба, а да су поврсни не заинтересовани, то је у многоме видљиво. Велика се разлика прави код родбинских веза, тако да је мали Никодиновиц био нецији теткиц од доктора, он би са отвореним преломом одмах хеликоптером био пребацен за Београд. Сто су цекали толико дана, зато сто су не заинтересовани, поврсни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

15.10.2016 07:31

У Лозници су сви др не нормални.Прије 4-5 год мојој сестри су извадил јајник због мале цисте а да јој нису ни рекли,тада је имала 21год.После неколико дана одстранили су јој у Бгд 12цм црева јер грèском лекара прва операција није била добро урадјена ,да је мало закаснила-сепса.Две непотребне операције,није имала довољно новца да их кривицно гони...

ОДГОВОРИТЕ