Ево гдје ће "ловити" радар до 23. октобра

Припадници Јединице саобраћајне полиције, Полиције Брчко дистрикта БиХ, вршит ће појачану контролу брзине кретања возила у периоду од 17.10.2016. године до 23.10.2016. године.

Република Српска 14.10.2016 | 22:40
Ево гдје ће "ловити" радар до 23. октобра
Аналитичким праћењем стања безбједности у саобраћају на подручју Брчко дистрикта БиХ, индикативно је да на безбједност изузетно утичу велике брзине кретања возила.

Полиција Брчко дистрикта БиХ располаже са необиљеженим (цивилним) возилима која су опремљена уређајем (камером) за снимање прекршаја у покрету и савременим стационарним ласерским радарима, те уређајима за безбједно заустављање возила на путу.

Стога, Јединица саобраћајне полиције планира вршити најављену контролу мјерења брзине кретања возила, посебно у насељеним мјестима, на сљедећим путним правцима:



Напомињемо да се на путним правцима Брчко-Лончари (у улици Дејтонска), Брчко-Бијељина (улица Бијељинска), Брчко-Челић (улица Николе Тесле) и Брчко-Церик (¨Малезијски пут¨) врши контрола брзине кретања возила из два смјера помоћу стационарних радара.

Поред ових планираних и најављених контрола брзине кретања возила, радит ће се и не најављене контроле брзине, посебно на мјестима гдје се развијају веће брзине (послије стационарних радара, у уличној мрежи града и сл.) сапокретним радаром „ТруЦам“, који је погодан за постављање на било којој дионици пута и који након подешавања, аутоматски самостално ради и региструје прекршаје. 

Извор: Прессрс.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Г

14.10.2016 13:50

Не интересује нас Брцко, гдје це бити радар БЛ, Градиска Приједор? То нас интересује

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОXА

14.10.2016 16:21

Брцко је иностранство ко и Федерација ста нас брига ста они тамо раде!!!!

ОДГОВОРИТЕ