Evo gdje će "loviti" radar do 23. oktobra

Pripadnici Jedinice saobraćajne policije, Policije Brčko distrikta BiH, vršit će pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila u periodu od 17.10.2016. godine do 23.10.2016. godine.

Republika Srpska 14.10.2016 | 22:40
Evo gdje će "loviti" radar do 23. oktobra
Analitičkim praćenjem stanja bezbjednosti u saobraćaju na području Brčko distrikta BiH, indikativno je da na bezbjednost izuzetno utiču velike brzine kretanja vozila.

Policija Brčko distrikta BiH raspolaže sa neobilježenim (civilnim) vozilima koja su opremljena uređajem (kamerom) za snimanje prekršaja u pokretu i savremenim stacionarnim laserskim radarima, te uređajima za bezbjedno zaustavljanje vozila na putu.

Stoga, Jedinica saobraćajne policije planira vršiti najavljenu kontrolu mjerenja brzine kretanja vozila, posebno u naseljenim mjestima, na sljedećim putnim pravcima:



Napominjemo da se na putnim pravcima Brčko-Lončari (u ulici Dejtonska), Brčko-Bijeljina (ulica Bijeljinska), Brčko-Čelić (ulica Nikole Tesle) i Brčko-Cerik (¨Malezijski put¨) vrši kontrola brzine kretanja vozila iz dva smjera pomoću stacionarnih radara.

Pored ovih planiranih i najavljenih kontrola brzine kretanja vozila, radit će se i ne najavljene kontrole brzine, posebno na mjestima gdje se razvijaju veće brzine (poslije stacionarnih radara, u uličnoj mreži grada i sl.) sapokretnim radarom „TruCam“, koji je pogodan za postavljanje na bilo kojoj dionici puta i koji nakon podešavanja, automatski samostalno radi i registruje prekršaje. 

Izvor: Pressrs.ba

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

G

14.10.2016 13:50

Ne interesuje nas Brcko, gdje ce biti radar BL, Gradiska Prijedor? To nas interesuje

ODGOVORITE
Name

DOXA

14.10.2016 16:21

Brcko je inostranstvo ko i Federacija sta nas briga sta oni tamo rade!!!!

ODGOVORITE