Анастасија открила зашто Цеца виче на њу

Кћерка фолк звијезде Светлане - Цеце Ражнатовић Анастасија открила је за „Блиц пулс“ да се често дешава да јој мајка украде неке од омиљених ствари из гардеробера.

Србија 14.10.2016 | 13:42
Анастасија открила зашто Цеца виче на њу
Цеца је увијек дотјерана и максимално стилизована, а неријетко понесе одјевне комаде које носи њена осамнаестогодишња ћерка.

"Мени се одувијек свиђао мамин стил, изглед и начин облачења, што је и нормално. Њен стил се с годинама мијењао, што је и очекивано, али мени се увијек свиђао. И дан-данас ми се свиђа, пошто знам да уђем у њен орман и да јој узмем ствари. Само се послије чује мама како виче 'Анастасија, гдје ми је...'. Али да се разумијемо, дешава се и да она мени уђе у орман и узме моје ствари", каже Анастасија, која се недавно опробала у улози модела, када је за један домаћи бренд позирала у елегантним бундама.

"Много људи ме је питало зашто се не опробам у улози манекенке, пошто сам смршала, висока сам и имам све предиспозиције за ту професију. Али као што знате, јако сам срамежљива, тако да се у неку руку плашим тога", наводи Ражнатовићева.

Иако се многи питају кад налази времена да иде на факултет, пошто стално на друштвеним мрежама поставља фотографије из града, Анастасија тврди да редовно иде на предавања.

"На свом Инстаграм профилу показујем неке дијелове приватног живота, углавном неке детаље везане за моду. Када сам на факултету, не користим мобилни телефон и фокусирам се на часове. Не значи да ако не качим фотографије са факултета да га не похађам. Приче о томе су апсолутна глупост", каже кћерка фолк звијезде и додаје да јој ниједан предмет на факултету није тежак.

"Идем са најбољом другарицом, тако да се међусобно допуњујемо. Завршила сам и основну и средњу британску школу, тако да све ово што сада учим на факултету имала сам и раније у средњој", завршава Анастасија.

(Блиц Плус)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мама јој има стил

14.10.2016 16:00

За повраћање. Ако је стил превасходно избацивање силиконских груди, а ла ауто гума, на танке ногице супер. Види се да прате свјетске трендове. Али оне из порно бранше!

ОДГОВОРИТЕ