Глумица ратује са бившим због старатељства

Глумица Ума Турман наводно се спрема за судску битку са бившим вереником Арпадом Бусоном, јер сматра да он не заслужује да чешће виђа њихову четворогодишњу ћерку.

Забава 14.10.2016 | 13:39
Глумица ратује са бившим због старатељства
Извори блиски Уми тврде да он у седам од десет случајева отказује виђање са ћерком, те да је његов захтев да чешће виђа девојчицу само део његове тактике.

 - Он добија довољно прилика да се види са ћерком, али их не користи - тврди извор, а преноси "Даилy Маил".

Ума и Арпад су пре годину дана постигли договор око старатељства, али се он сада предомислио. Њих двоје ће се у децембру видети на суду како би поново покушали да се договоре.

Глумица је са француским мултимилијардером почела да се забавља 2007, а све време њихова веза била је бурна.

Требало је да се венчају 2009, али је свадба отказана и Ума је Арпаду вратила дијамантски прстен којим ју је запросио. Две године касније помирили су се, а глумица је убрзо затруднела. Ћерку Луну родила је 2012.

Поново су почели да планирају венчање, али су опет уместо тога раскинули. Уследила је дуга и мучна судска борба око старатељства над дететом, а деловало је да су успели да реше све проблеме када су постигли договор о старатељству у септембру 2015. Ипак, изгледа да Уминим мукама са милијардером још неће доћи крај.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар