Glumica ratuje sa bivšim zbog starateljstva

Glumica Uma Turman navodno se sprema za sudsku bitku sa bivšim verenikom Arpadom Busonom, jer smatra da on ne zaslužuje da češće viđa njihovu četvorogodišnju ćerku.

Zabava 14.10.2016 | 13:39
Glumica ratuje sa bivšim zbog starateljstva
Izvori bliski Umi tvrde da on u sedam od deset slučajeva otkazuje viđanje sa ćerkom, te da je njegov zahtev da češće viđa devojčicu samo deo njegove taktike.

 - On dobija dovoljno prilika da se vidi sa ćerkom, ali ih ne koristi - tvrdi izvor, a prenosi "Daily Mail".

Uma i Arpad su pre godinu dana postigli dogovor oko starateljstva, ali se on sada predomislio. Njih dvoje će se u decembru videti na sudu kako bi ponovo pokušali da se dogovore.

Glumica je sa francuskim multimilijarderom počela da se zabavlja 2007, a sve vreme njihova veza bila je burna.

Trebalo je da se venčaju 2009, ali je svadba otkazana i Uma je Arpadu vratila dijamantski prsten kojim ju je zaprosio. Dve godine kasnije pomirili su se, a glumica je ubrzo zatrudnela. Ćerku Lunu rodila je 2012.

Ponovo su počeli da planiraju venčanje, ali su opet umesto toga raskinuli. Usledila je duga i mučna sudska borba oko starateljstva nad detetom, a delovalo je da su uspeli da reše sve probleme kada su postigli dogovor o starateljstvu u septembru 2015. Ipak, izgleda da Uminim mukama sa milijarderom još neće doći kraj.

Blic
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar