Најава: Наставља се Суперлига Србије, коме је пријала пауза?!

Прошли пут је Партизан ухватио залет, видећемо шта нас сада чека...

Фудбал 14.10.2016 | 15:00
Најава: Наставља се Суперлига Србије, коме је пријала пауза?!
После скоро две недеље, суперлигаши се враћају на терене. У петак, суботу и недељу широм Србије играће се утакмице 12. кола домаћег фудбалског првенства.

Претходни пут када је била пауза због термина за репрезентације, почетком септембра, одмор је највише пријао играчима Партизана. Црно-бели су по повратку на терен везали четири победе и једини су којима је то успели.

Лидер шампионата и актуелни шампион, Црвена звезда, поражен је управо од највећег ривала, док је другопласирана Војводина изгубила од црвено-белих, а Раднички из Ниша је ремијем са Напретком и поразом од Новог Пазара препустио треће место Партизану.

Видећемо како ће бити овај пут, до идуће паузе - 7. новембра.

Дерби 12. кола требало би да буде утакмице Црвена звезда - Чукарички, међутим, пошто су "брђани" разочаравајући ове сезоне и налазе се на претпоследњем месту са седам бодова, колико има и "фењераш" Борац из Чачка, онда ћемо тај епитет доделити дуелу у Лучанима, Младост - Војводина. Домаћин је шести на табели, а Новосађани су други, са два бода мање од Звезде.

"Захуктали" Партизан, који је значајно поправио стаје на табели повратком Марка Николића на место тренера, играће против Вождовца по први пут на крову тржног центра "Стадион". Коначна одлука да ли ће и у ком броју, бити дозвољен улаз публици биће донета данас.

ПАРОВИ 12. кола:

петак:

Напредак - Рад (17.00)

субота (сви у 17.00):

Борац - Спартак
Металац - Јавор
Радник - Нови Пазар
Раднички Ниш - ОФК Бачка
Вождовац - Партизан

недеља:

Црвена звезда - Чукарички (15.00)
Младост - Војводина (17.00)

ТАБЕЛА: Црвена звезда 28, Војводина 26, Партизан 22, Раднички Ниш 20, Напредак 19, Младост 18, Спартак 16, Рад 15, Металац 14, Вождовац 14, Нови Пазар 11, ОФК Бачка 10, Радник 9, Јавор 9, Чукарички 7, Борац 7.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар