Najava: Nastavlja se Superliga Srbije, kome je prijala pauza?!

Prošli put je Partizan uhvatio zalet, videćemo šta nas sada čeka...

Fudbal 14.10.2016 | 15:00
Najava: Nastavlja se Superliga Srbije, kome je prijala pauza?!
Posle skoro dve nedelje, superligaši se vraćaju na terene. U petak, subotu i nedelju širom Srbije igraće se utakmice 12. kola domaćeg fudbalskog prvenstva.

Prethodni put kada je bila pauza zbog termina za reprezentacije, početkom septembra, odmor je najviše prijao igračima Partizana. Crno-beli su po povratku na teren vezali četiri pobede i jedini su kojima je to uspeli.

Lider šampionata i aktuelni šampion, Crvena zvezda, poražen je upravo od najvećeg rivala, dok je drugoplasirana Vojvodina izgubila od crveno-belih, a Radnički iz Niša je remijem sa Napretkom i porazom od Novog Pazara prepustio treće mesto Partizanu.

Videćemo kako će biti ovaj put, do iduće pauze - 7. novembra.

Derbi 12. kola trebalo bi da bude utakmice Crvena zvezda - Čukarički, međutim, pošto su "brđani" razočaravajući ove sezone i nalaze se na pretposlednjem mestu sa sedam bodova, koliko ima i "fenjeraš" Borac iz Čačka, onda ćemo taj epitet dodeliti duelu u Lučanima, Mladost - Vojvodina. Domaćin je šesti na tabeli, a Novosađani su drugi, sa dva boda manje od Zvezde.

"Zahuktali" Partizan, koji je značajno popravio staje na tabeli povratkom Marka Nikolića na mesto trenera, igraće protiv Voždovca po prvi put na krovu tržnog centra "Stadion". Konačna odluka da li će i u kom broju, biti dozvoljen ulaz publici biće doneta danas.

PAROVI 12. kola:

petak:

Napredak - Rad (17.00)

subota (svi u 17.00):

Borac - Spartak
Metalac - Javor
Radnik - Novi Pazar
Radnički Niš - OFK Bačka
Voždovac - Partizan

nedelja:

Crvena zvezda - Čukarički (15.00)
Mladost - Vojvodina (17.00)

TABELA: Crvena zvezda 28, Vojvodina 26, Partizan 22, Radnički Niš 20, Napredak 19, Mladost 18, Spartak 16, Rad 15, Metalac 14, Voždovac 14, Novi Pazar 11, OFK Bačka 10, Radnik 9, Javor 9, Čukarički 7, Borac 7.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar