Шта то "букмејкери" знају о Контеу и отказу?!

У појединим британским кладионицама више није могуће да се кладите на то да ће Антонио Конте добити отказ у Челсију, док је у већини њих квота у великом паду.

Фудбал 15.10.2016 | 21:00
Шта то "букмејкери" знају о Контеу и отказу?!
Миран дан у Премијер лиги, али само на први поглед...

"Букмејкери" су "запалили" наслове острвских медија након што су кладионице "Паддy Поwер" и "БетWаy" повукле из својих понуда клађење на то да ли ће Антонио Конте добити отказ у Челсију. Оне које нису повукле из понуде – драстично су смањиле квоте.

Тако је квота на то да ће Антонио Конте већ у октобру остати без клуба у појединим кладионицама "пала" са квоту 33 на квоту 4, док су "Паддy Поwер" и "БетWаy" забраниле уплате на овај догађај због страха од великог губитка уколико се остваре њихове прогнозе.

"Добили смо велики број уплата на овај догађај и зато смо суспендовали клађење на њега",објаснили су из "Бетwаy".

Због чега су и са којим сазнањима почеле да сустижу уплате на то да ће Антонио Конте добити отказ – није познато, посебно из разлога што он није имао лош старт сезоне у свом новом клубу.

У седам утакмица нове сезоне забележио је четири победе, један нерешен исход и два пораза, али највећи део његових замисли током прелазног рока није остварен. То је био један од разлога због којих је "одјурио" из Јувентуса пред почетак сезоне, а да ли би то могао да буде случај и сада?

Док не можете да се кладите да ли ће Антонио Конте добити отказ или не – можете да се кладите на то ко ће га заменити. Па је тако фаворитДијего Симеоне(квота 4), затим следи његов сународникМаурисио Покетино(квота 7), паГус Хидинк(квота 9),Лоран Блан и Еди Хау(квота 12),Јоаким Лев, Мануел Пелегрини и Роналд Куман(квота 16),Роберто Манћини(квота 18),Макс Алегри(квота 20)...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар