Šta to "bukmejkeri" znaju o Konteu i otkazu?!

U pojedinim britanskim kladionicama više nije moguće da se kladite na to da će Antonio Konte dobiti otkaz u Čelsiju, dok je u većini njih kvota u velikom padu.

Fudbal 15.10.2016 | 21:00
Šta to "bukmejkeri" znaju o Konteu i otkazu?!
Miran dan u Premijer ligi, ali samo na prvi pogled...

"Bukmejkeri" su "zapalili" naslove ostrvskih medija nakon što su kladionice "Paddy Power" i "BetWay" povukle iz svojih ponuda klađenje na to da li će Antonio Konte dobiti otkaz u Čelsiju. One koje nisu povukle iz ponude – drastično su smanjile kvote.

Tako je kvota na to da će Antonio Konte već u oktobru ostati bez kluba u pojedinim kladionicama "pala" sa kvotu 33 na kvotu 4, dok su "Paddy Power" i "BetWay" zabranile uplate na ovaj događaj zbog straha od velikog gubitka ukoliko se ostvare njihove prognoze.

"Dobili smo veliki broj uplata na ovaj događaj i zato smo suspendovali klađenje na njega",objasnili su iz "Betway".

Zbog čega su i sa kojim saznanjima počele da sustižu uplate na to da će Antonio Konte dobiti otkaz – nije poznato, posebno iz razloga što on nije imao loš start sezone u svom novom klubu.

U sedam utakmica nove sezone zabeležio je četiri pobede, jedan nerešen ishod i dva poraza, ali najveći deo njegovih zamisli tokom prelaznog roka nije ostvaren. To je bio jedan od razloga zbog kojih je "odjurio" iz Juventusa pred početak sezone, a da li bi to mogao da bude slučaj i sada?

Dok ne možete da se kladite da li će Antonio Konte dobiti otkaz ili ne – možete da se kladite na to ko će ga zameniti. Pa je tako favoritDijego Simeone(kvota 4), zatim sledi njegov sunarodnikMaurisio Poketino(kvota 7), paGus Hidink(kvota 9),Loran Blan i Edi Hau(kvota 12),Joakim Lev, Manuel Pelegrini i Ronald Kuman(kvota 16),Roberto Manćini(kvota 18),Maks Alegri(kvota 20)...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar