Ђоковић и Мари о Кирјосу...

Најбољи тенисери света прокоментарисали срамотно понашање Аустралијанца на мечу против Мише Зверева у Шангају...

Тенис 15.10.2016 | 20:45
Ђоковић и Мари о Кирјосу...
Ник Кирјос шокирао је спортску јавност неспортским понашањем на мечу у Шангају. Изгледало је као да је намерно предао меч Миши Звереву, што је изазвало бројне салве негативних коментара, али је и кажњен због тога.

Кирјос није први пут направио скандал, они су већ постали саставни део његове каријере, чиме је, нажалост, у други план гурнуо причу о свом таленту и перпективној будућности.

И Новак Ђоковић осврнуо се на понашање Кирјоса.

"Нисам видео снимак меча, али када чујете неког у последње време да прича о Кирјосу знате да то нису добре ствари. Мени је жао што то чујем јер је реч о једном од најталентованијих играча који се појавио последњих година. Он заиста има потенцијала и надам се да ће времено научити лекцију", навео је Ђоковић.

Кирјос је од стране АТП кажњен са свега 16.500 долара, па је тешко за поверовати да ће га новчана глоба научити да треба да промени став и понашање.

Ни Енди Мари, попут већине, није био благ према Аустралијанцу.

"Можда се није добро осећао на том мечу, али ми као професионалци увек морамо да дајемо максимум на терену. Мораш да пружим све како не би био разочаран собом. Сви ми имамо мане и понекад правимо грешке, али такве ствари не смеју да се понављају", изјавио је Мари.

Да ли ће Кирјос нешто научио из савета двојице најбољих тенисера света?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар