Сјајна вијест - НБА се враћа у Сијетл?!

Челници лиге размишљају о проширењу такмичења!

Кошарка 15.10.2016 | 16:15
Сјајна вијест - НБА се враћа у Сијетл?!
Љубитељи кошарке у Сијетлу били су неутешни 2008. године када су Суперсоникси и НБА караван напустили њихов град. А сада после толико чекања и надања може да се деси да поново уживају у најбољој кошарци на свету.

Како су пренели локални медији из Сијетла, челници НБА лиге размишљају и проширењу такмичења, а један од кандидата наводно је баш овај град у савезној држави Вашингтон.

“Нека побољшају услове у хали и сат времена касније на свом столу Сијетл ће имати понуду“, рекао је неименовани извор локалном сајту Соник Рајзинг.

Према наводима тог сајта ова идеја делује конкретно и изводљиво, а разговори се воде већ неколико недеља. Идеја о проширењу лиге добила је на значају након што је НБА лига потписала нови уговор о телевизијским правима који ће јој донети знатно већи новац.

Ипак, како сада ствари стоје, тај клуб из Сијетла неће бити они славни Суперсоникси, већ ће бити основан нови. Навијачи ће у сваком случају моћи опет да уживају у кошаркашким чаролијама уз неке нове асове, наследнике Шона Кемпа и Герија Пејтона. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар