Sjajna vijest - NBA se vraća u Sijetl?!

Čelnici lige razmišljaju o proširenju takmičenja!

Košarka 15.10.2016 | 16:15
Sjajna vijest - NBA se vraća u Sijetl?!
Ljubitelji košarke u Sijetlu bili su neutešni 2008. godine kada su Supersoniksi i NBA karavan napustili njihov grad. A sada posle toliko čekanja i nadanja može da se desi da ponovo uživaju u najboljoj košarci na svetu.

Kako su preneli lokalni mediji iz Sijetla, čelnici NBA lige razmišljaju i proširenju takmičenja, a jedan od kandidata navodno je baš ovaj grad u saveznoj državi Vašington.

“Neka poboljšaju uslove u hali i sat vremena kasnije na svom stolu Sijetl će imati ponudu“, rekao je neimenovani izvor lokalnom sajtu Sonik Rajzing.

Prema navodima tog sajta ova ideja deluje konkretno i izvodljivo, a razgovori se vode već nekoliko nedelja. Ideja o proširenju lige dobila je na značaju nakon što je NBA liga potpisala novi ugovor o televizijskim pravima koji će joj doneti znatno veći novac.

Ipak, kako sada stvari stoje, taj klub iz Sijetla neće biti oni slavni Supersoniksi, već će biti osnovan novi. Navijači će u svakom slučaju moći opet da uživaju u košarkaškim čarolijama uz neke nove asove, naslednike Šona Kempa i Gerija Pejtona. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar