Интер послао понуду Јунајтеду за бека: 1.000.000 + 14.00.000 евра!

Неразури стежу обруч око старе жеље...

Фудбал 15.10.2016 | 17:00
Интер послао понуду Јунајтеду за бека: 1.000.000 + 14.00.000 евра!
Прошао је Миланову школу, али би врхунац каријере могао да доживи у Интеру. Италијански репрезентативац Матео Дармијан је прва жеља Интера у зимском прелазном року. И не само да га Неразури желе у свом тиму, већ су послали и конкретну понуду.

На адресу Манчестер Јунајтеда је стигао Интеров предлог да се Дармијам пресели у Милано на позајмицу до краја сезоне вредну 1.000.000 евра. У зависности од учинка италијанског дефанзивца, Интер би на крају сезоне платио откуп уговор 14.000.000 евра.

Интер је и прошлог лета желео Дармијана али је били лимитиран због финансијског фер-плеја и приоритета попут Жоао Марија и Габријела Барбосе. Међутим, бековске позиције су остале непопуњене и на почетку сезоне су најслабија карика Интеровог тима.

Зато су решили да интерес за Дармијана преточе у конкретну понуду. Поготово што сеДармијан не налази у плановима Жозеа Муриња. И сам играч би вероватно волео да се врати у домовину с обзиром да му Португалац не пружа шансу. Интеру би играч Дармијановогпрофила добро дошао јер може да игра на обе стране одбране. Де Бур је до сада на десном беку користио Дамброзија и Ансалдија када се Аргентинац опоравио, док су лево играли Сантон, Нагатомо и млади белгијанац Мијанж. Дармијан би вероватно био коришћен као леви бек јер би Ансалди кад достигне форму требало да буде стандардан уз десну аут линију.

Само још да Манчестер Јунајтед прихвати понуду. А раније се спекулисало да Црвени ђаволи траже 18.000.000 за Дармијана који је каријеру поечо у Милану као штопер али због јаке конкуренције никада није добио праву шансу на Сан Сиру и преко Падове, Палерма и поготово Торина је стигао до дреса Италије и Манчестер Јунајтеда. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар