Inter poslao ponudu Junajtedu za beka: 1.000.000 + 14.00.000 evra!

Nerazuri stežu obruč oko stare želje...

Fudbal 15.10.2016 | 17:00
Inter poslao ponudu Junajtedu za beka: 1.000.000 + 14.00.000 evra!
Prošao je Milanovu školu, ali bi vrhunac karijere mogao da doživi u Interu. Italijanski reprezentativac Mateo Darmijan je prva želja Intera u zimskom prelaznom roku. I ne samo da ga Nerazuri žele u svom timu, već su poslali i konkretnu ponudu.

Na adresu Mančester Junajteda je stigao Interov predlog da se Darmijam preseli u Milano na pozajmicu do kraja sezone vrednu 1.000.000 evra. U zavisnosti od učinka italijanskog defanzivca, Inter bi na kraju sezone platio otkup ugovor 14.000.000 evra.

Inter je i prošlog leta želeo Darmijana ali je bili limitiran zbog finansijskog fer-pleja i prioriteta poput Žoao Marija i Gabrijela Barbose. Međutim, bekovske pozicije su ostale nepopunjene i na početku sezone su najslabija karika Interovog tima.

Zato su rešili da interes za Darmijana pretoče u konkretnu ponudu. Pogotovo što seDarmijan ne nalazi u planovima Žozea Murinja. I sam igrač bi verovatno voleo da se vrati u domovinu s obzirom da mu Portugalac ne pruža šansu. Interu bi igrač Darmijanovogprofila dobro došao jer može da igra na obe strane odbrane. De Bur je do sada na desnom beku koristio Dambrozija i Ansaldija kada se Argentinac oporavio, dok su levo igrali Santon, Nagatomo i mladi belgijanac Mijanž. Darmijan bi verovatno bio korišćen kao levi bek jer bi Ansaldi kad dostigne formu trebalo da bude standardan uz desnu aut liniju.

Samo još da Mančester Junajted prihvati ponudu. A ranije se spekulisalo da Crveni đavoli traže 18.000.000 za Darmijana koji je karijeru poečo u Milanu kao štoper ali zbog jake konkurencije nikada nije dobio pravu šansu na San Siru i preko Padove, Palerma i pogotovo Torina je stigao do dresa Italije i Mančester Junajteda. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar