Интервју: Муслин о васкрснућу ''Орлова''...

Тадић, Митровић и умно доминантни Миливојевић...! Селектор Србије говорио за грчко издање чувеног магазина „Фор-Фор-Ту“.

Фудбал 15.10.2016 | 16:00
Интервју: Муслин о васкрснућу ''Орлова''...
Васкрснуће фудбалске репрезентације Србије је једна од тема којом се баве медији широм Старог континента. Победа над Аустријом поново је активирала прича о супер индивидуалном квалитету Орлова, који су коначно спремни да се домогну велике сцене.

Селектор националног тима Славољуб Муслин говорио је за грчко издање фудбалског магазина „Фор-Фор-Ту“ о последњим успесима Орлова, шансама да се пласирамо на Мундијал у Русију, као и кључним карикама фудбалске репрезентације Србије.

„Сад имамо веома јак тим, са одличном атмосфером у свлачионици и израженим победничким менталитетом. Не знам како је било у прошлости. Урадили смо одличан посао на почетку квалификација, међутим још је рано да причамо о томе да ћемо испунити циљ, пласирати се на Мундијал у Русију. Ту је врло дугачак пут. Чека нас много посла против тврдих ривала“,поручио је Славољуб Муслин.

Грчке новинаре занимао је коментар учинка Александра Митровића и Душана Тадића.Нападач Њукасла и креативац Саутемптона носили су Србију до седам освојених бодова у овом циклусу.

„Митровић хоће стално да напредује. Знам да има проблеме у Њукаслу, односно да не игра колико би волео. У репрезентацији је друга прича. Он осећа да има наше поверење. Увек даје све од себе. Са друге страна Тадић је такав играч да једним  потезом може да промени ток утакмице“.

Наравно, било је у нашем тиму и дискретних хероја. Један од њих је, према Муслиновим речима, Лука Миливојевић.

„Миливојевић је бинго! Он је играо у свим утакмицама од када сам селектор и много је важан за наш тим. Игра у великом клубу као што је Олимпијакос, али мислим да је спреман за ниво више. Може да буде члан највећих клубова у Шпанији и Енглеској. Његово највеће оружје на терену је – ум. Сјајно чита игру, користан је у оба правца“, додао је Муслин.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар