Intervju: Muslin o vaskrsnuću ''Orlova''...

Tadić, Mitrović i umno dominantni Milivojević...! Selektor Srbije govorio za grčko izdanje čuvenog magazina „For-For-Tu“.

Fudbal 15.10.2016 | 16:00
Intervju: Muslin o vaskrsnuću ''Orlova''...
Vaskrsnuće fudbalske reprezentacije Srbije je jedna od tema kojom se bave mediji širom Starog kontinenta. Pobeda nad Austrijom ponovo je aktivirala priča o super individualnom kvalitetu Orlova, koji su konačno spremni da se domognu velike scene.

Selektor nacionalnog tima Slavoljub Muslin govorio je za grčko izdanje fudbalskog magazina „For-For-Tu“ o poslednjim uspesima Orlova, šansama da se plasiramo na Mundijal u Rusiju, kao i ključnim karikama fudbalske reprezentacije Srbije.

„Sad imamo veoma jak tim, sa odličnom atmosferom u svlačionici i izraženim pobedničkim mentalitetom. Ne znam kako je bilo u prošlosti. Uradili smo odličan posao na početku kvalifikacija, međutim još je rano da pričamo o tome da ćemo ispuniti cilj, plasirati se na Mundijal u Rusiju. Tu je vrlo dugačak put. Čeka nas mnogo posla protiv tvrdih rivala“,poručio je Slavoljub Muslin.

Grčke novinare zanimao je komentar učinka Aleksandra Mitrovića i Dušana Tadića.Napadač Njukasla i kreativac Sautemptona nosili su Srbiju do sedam osvojenih bodova u ovom ciklusu.

„Mitrović hoće stalno da napreduje. Znam da ima probleme u Njukaslu, odnosno da ne igra koliko bi voleo. U reprezentaciji je druga priča. On oseća da ima naše poverenje. Uvek daje sve od sebe. Sa druge strana Tadić je takav igrač da jednim  potezom može da promeni tok utakmice“.

Naravno, bilo je u našem timu i diskretnih heroja. Jedan od njih je, prema Muslinovim rečima, Luka Milivojević.

„Milivojević je bingo! On je igrao u svim utakmicama od kada sam selektor i mnogo je važan za naš tim. Igra u velikom klubu kao što je Olimpijakos, ali mislim da je spreman za nivo više. Može da bude član najvećih klubova u Španiji i Engleskoj. Njegovo najveće oružje na terenu je – um. Sjajno čita igru, koristan je u oba pravca“, dodao je Muslin.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar