Мауро Икарди у епизоди - како сам најбољем пријатељу украо Ванду Нару...?!

Капитен Интера у аутобиографији открио детаље које мало ко зна... Каже - све је почело на броду, а чувену фотографију с тог путовања можете видети одмах после ове реченице...

Фудбал 15.10.2016 | 15:00
Мауро Икарди у епизоди - како сам најбољем пријатељу украо Ванду Нару...?!
Толико пута помињана прича о љубавном троуглу између Максија Лопеза, његове бивше супруге Ванде Наре и некада најбољег пријатеља Маура Икардија важи за једну од највећих издаја у свету спорта. 

И мислили смо сви да после толико времена, свих отровних стрелица које је Мауро Икардиупутио на рачун некадашњег идола, потом саиграча и друга, више нећемо чути нешто ново што би могло да нас изненади. Али изгледа да смо се преварили. 

Дакле, након што је Икарди украо Максију жену, присвојио му децу као своју, чак истетовирао њихова имена на руку и сваки тренутак користио како би се фотографисао са њима и провоцирао... Аргентински нападач је у недавно објављеној аутобиографији цело једно поглавље посветио томе - како је Лопезу преотео Ванду!

А како сам Икарди тврди - све је почело после једног заједничког одмора на броду, а фотографију тог догађаја видели сте на почетку текста. Прича иде овако...

„Дан пре него што сам отишао са репрезентацијом на турнеју по Сједињеним Америчким Државама добио сам поруку од Ванде. Био сам изненађен, пошто сам генерално причао са Максијем, не са њом“, почиње Икарди и продужава:

„Писала ми је да би ме питала да ли бих могао да јој купим иПад у САД, пошто не жели да чека да јој стигне на кућну адресу. Овај догађај ме је натерао на размишљање - да ли је она заправо желела иПад или да ступи у контакт са мном“.

А онда су ствари почеле да се продубљују.

„Све је кренуло да се компликује. Желео сам да јој купим иПад, јер ми је то био најбољи изговор да је видим. Почели смо да се дописујемо све чешће, а онда смо почели да се чујемо и све је постало мало слободније“.

А онда је уследио детаљ са брода.

„Ванда ме је послала на путовање бродом. Ту су били и Макси Лопез и Гонзало Бергесио са женом, а пловили смо по Липарским острвима (група острва у
јужној Италији прим. аут.). У једном тренутку лежао сам на другом спрату брода, слушао реге и опуштао се, а онда ми је Ванда одједном пришла и легла крај мене, без трунке стида. Био је то почетак краја Вандине и Максијеве везе“.

Само неколико месеци касније - Ванда и Икарди су јавно објавили да су у љубави. У исто време почео је и један од најпознатијих ратова у свету фудбала. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар