Mauro Ikardi u epizodi - kako sam najboljem prijatelju ukrao Vandu Naru...?!

Kapiten Intera u autobiografiji otkrio detalje koje malo ko zna... Kaže - sve je počelo na brodu, a čuvenu fotografiju s tog putovanja možete videti odmah posle ove rečenice...

Fudbal 15.10.2016 | 15:00
Mauro Ikardi u epizodi - kako sam najboljem prijatelju ukrao Vandu Naru...?!
Toliko puta pominjana priča o ljubavnom trouglu između Maksija Lopeza, njegove bivše supruge Vande Nare i nekada najboljeg prijatelja Maura Ikardija važi za jednu od najvećih izdaja u svetu sporta. 

I mislili smo svi da posle toliko vremena, svih otrovnih strelica koje je Mauro Ikardiuputio na račun nekadašnjeg idola, potom saigrača i druga, više nećemo čuti nešto novo što bi moglo da nas iznenadi. Ali izgleda da smo se prevarili. 

Dakle, nakon što je Ikardi ukrao Maksiju ženu, prisvojio mu decu kao svoju, čak istetovirao njihova imena na ruku i svaki trenutak koristio kako bi se fotografisao sa njima i provocirao... Argentinski napadač je u nedavno objavljenoj autobiografiji celo jedno poglavlje posvetio tome - kako je Lopezu preoteo Vandu!

A kako sam Ikardi tvrdi - sve je počelo posle jednog zajedničkog odmora na brodu, a fotografiju tog događaja videli ste na početku teksta. Priča ide ovako...

„Dan pre nego što sam otišao sa reprezentacijom na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama dobio sam poruku od Vande. Bio sam iznenađen, pošto sam generalno pričao sa Maksijem, ne sa njom“, počinje Ikardi i produžava:

„Pisala mi je da bi me pitala da li bih mogao da joj kupim iPad u SAD, pošto ne želi da čeka da joj stigne na kućnu adresu. Ovaj događaj me je naterao na razmišljanje - da li je ona zapravo želela iPad ili da stupi u kontakt sa mnom“.

A onda su stvari počele da se produbljuju.

„Sve je krenulo da se komplikuje. Želeo sam da joj kupim iPad, jer mi je to bio najbolji izgovor da je vidim. Počeli smo da se dopisujemo sve češće, a onda smo počeli da se čujemo i sve je postalo malo slobodnije“.

A onda je usledio detalj sa broda.

„Vanda me je poslala na putovanje brodom. Tu su bili i Maksi Lopez i Gonzalo Bergesio sa ženom, a plovili smo po Liparskim ostrvima (grupa ostrva u
južnoj Italiji prim. aut.). U jednom trenutku ležao sam na drugom spratu broda, slušao rege i opuštao se, a onda mi je Vanda odjednom prišla i legla kraj mene, bez trunke stida. Bio je to početak kraja Vandine i Maksijeve veze“.

Samo nekoliko meseci kasnije - Vanda i Ikardi su javno objavili da su u ljubavi. U isto vreme počeo je i jedan od najpoznatijih ratova u svetu fudbala. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar