Да ли сте спремни за чудо: Златан у Индији?!

Ђанлука Замброта најавио да ће урадити све како би омогућио да Ибрахимовић потпише за Њу Делхи!

Фудбал 15.10.2016 | 14:30
Да ли сте спремни за чудо: Златан у Индији?!
Фудбалска грозница одавно је захватила Индију, а управо из тог разлога све се више ради на популаризацији игре и куповини великих фудбалских имена.

Алесандро Дел Пјеро, Давид Трезеге, Фредрик Љунгберг, Ђоан Капдевила, Луис Гарсија, Марко Матераци, Николас Анелка... - само су неки од асова који су последњих година обукли опреме бројних индијских клубова, само како би промовисали фудбал у тој земљи. И притом добијали озбиљан новац. 

Ипак, сада тренер Делхи Динама Ђанлука Замброта најављује да би у блиској будућности публици могао да обезбеди прави спектакл. И то потписивањем никог друго него -Златана Ибрахимовића лично!

Познато је да су и Ибра и његов менаџер Мино Рајола већ неколико пута јавно говорили о томе да ће се фудбалски познаваоци шокирати када буду видели где ће шведски голгетер отићи једног дана, али сви су махом претпостављали да ће то бити одлазак у родни Малме, или можда САД или УАЕ. Међутим, евентуална селидба у Индију заиста би дошла као потпуно изненађење за све.

Ипак, Замброта каже да ништа није немогуће и да ће урадити све што је у његовој моћи да се та прича оствари.

„С обзиром на то колико Ибрахимовић има верних навијача и фанова у Индији, мислим да би и он сам желео да заигра овде. Што се мене тиче, све ћу учинити да дође овде и потпише за Делхи“, каже италијански тренер, који је са Ибром два пута био саиграч - у Јувентусу од 2004. до 2006. године, а затим и у Милану од 2010. до 2012. 

Шта мислите о овој могућности?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар