Da li ste spremni za čudo: Zlatan u Indiji?!

Đanluka Zambrota najavio da će uraditi sve kako bi omogućio da Ibrahimović potpiše za Nju Delhi!

Fudbal 15.10.2016 | 14:30
Da li ste spremni za čudo: Zlatan u Indiji?!
Fudbalska groznica odavno je zahvatila Indiju, a upravo iz tog razloga sve se više radi na popularizaciji igre i kupovini velikih fudbalskih imena.

Alesandro Del Pjero, David Trezege, Fredrik Ljungberg, Đoan Kapdevila, Luis Garsija, Marko Materaci, Nikolas Anelka... - samo su neki od asova koji su poslednjih godina obukli opreme brojnih indijskih klubova, samo kako bi promovisali fudbal u toj zemlji. I pritom dobijali ozbiljan novac. 

Ipak, sada trener Delhi Dinama Đanluka Zambrota najavljuje da bi u bliskoj budućnosti publici mogao da obezbedi pravi spektakl. I to potpisivanjem nikog drugo nego -Zlatana Ibrahimovića lično!

Poznato je da su i Ibra i njegov menadžer Mino Rajola već nekoliko puta javno govorili o tome da će se fudbalski poznavaoci šokirati kada budu videli gde će švedski golgeter otići jednog dana, ali svi su mahom pretpostavljali da će to biti odlazak u rodni Malme, ili možda SAD ili UAE. Međutim, eventualna selidba u Indiju zaista bi došla kao potpuno iznenađenje za sve.

Ipak, Zambrota kaže da ništa nije nemoguće i da će uraditi sve što je u njegovoj moći da se ta priča ostvari.

„S obzirom na to koliko Ibrahimović ima vernih navijača i fanova u Indiji, mislim da bi i on sam želeo da zaigra ovde. Što se mene tiče, sve ću učiniti da dođe ovde i potpiše za Delhi“, kaže italijanski trener, koji je sa Ibrom dva puta bio saigrač - u Juventusu od 2004. do 2006. godine, a zatim i u Milanu od 2010. do 2012. 

Šta mislite o ovoj mogućnosti?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar