Новак и Бекер раскидају сарадњу од 2017. године?!

Немачки медији од четвртка брује да је дошао крај сарадње између Новака Ђоковића и Бориса Бекера!

Тенис 14.10.2016 | 09:15
Новак и Бекер раскидају сарадњу од 2017. године?!
Легендарни Немац није са Новаком у Шангају, већ Марјан Вајда, што истина не мора ништа да значи јер се њих двојица смењују на турнирима, али за колеге у Немачкој то је био довољан повод да питају најбољег тенисера света шта се дешава са Бекером и да ли ће му уговор бити продужен на крају ове сезоне.

- О 2017. нисмо још разговарали. Нисам још увек размишљао о томе - рекао је Новак.

Да подсетимо, Немац и Србин на крају сваке сезоне сумирају учињено у години на измаку, разговарају, па потом одлучују да ли ће доћи до наставка сарадње или не. Бекеру уговор истиче на крају ове сезоне.

Њих двојица су започели сарадњу почетком 2014, а Новак је неколико пута истицао да му је Бекер помогао пре свега око психолошких припрема за меч.

- Задовољан сам сарадњом са Борисом. Помогао ми је са психолошког аспекта јер је пролазио у својој каријери исто оно кроз шта ја сада пролазим. Заједно смо узели седам гренд слем титула и мислим да то говори доста о берићетности наше сарадње - рекао је Новак пре две седмице док је боравио у Београду.

Крај сезоне се ближи тако да ћемо брзо сазнати шта се иза брда ваља и да ли ће Немац задржати позицију у Новаковом штабу.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар